Deadline

090415
Det hade varit fint om dygnet hade haft lite fler timmar. Eller om jag klarat mig på sisådär 3-4 timmars sömn per natt. Nu är så icke fallet och det är så många saker jag måste/borde/vill göra de där sista timmarna av dagen, när barnen sover sött i sina sängar. Och när det är mycket man måste/borde/vill, går man alltid för sent till sängs.

Faktum är dessvärre att jag inte är någon morgonmänniska (jag är egentligen ingen utpräglad kvällsmänniska heller, jag är som bäst mitt på dagen faktiskt :lol: ). I ärlighetens namn avskyr jag tidiga morgnar och jag ser fram emot helgens sovmorgon (i rättvisans namn tar vi varsin sovmorgon om helgerna) redan på måndagsmorgonen. Min yngste son däremot, är en väldigt morgonpigg bebis just nu, så för att överhuvudtaget ha en chans att orka kliva upp när han börjar hojta vid sexsnåret, måste jag, med betoning på M-Å-S-T-E, börja gå och lägga mig en aning tidigare.

Deadline 23.00. Jag M-Å-S-T-E gå och lägga mig senast 23.00. Oops. Jag är visst redan uppe på övertid. Godnatt!

9 kommentarer på “Deadline”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Linda

    Ja… visst borde dygnet ha fler timmar… jag håller med. Det är så mycket inomhus jag vill göra… men vem vill vara inne mitt på dagen när det är så fint väder ute. Och på kvällarna hinns inte allt med. Jaja, man får väl prioritera lite.

    Hoppas ni får en fin dag.


  2. Kommentar från: Cybertjejen

    Jag är också duktig på att vara uppe lite för länge på kvällarna. Varje dag säger jag och maken att i morgon måste vi gå och lägga oss tidigare, men så blir det såklart inte.
    Jag är riktigt morgontrött så sovmorgon skulle vara skönt att ha 7 dagar i veckan. Som tur är så har jag en snäll man som låter mig få sova både lördag & söndag


  3. Kommentar från: Sara

    Känner igen det där alltför väl…. Lätt att man sitter uppe en bit efter midnatt och sen får man bara några få timmars sömn.

    I vanliga fall behöver jag sova minst 8 timmar för att fungera normalt… så jag vet inte vad det är som gör att jag ens överlever nu :wink:

    Julias eviga strulande på nätterna, och tidiga morgonvanor…. Man längtar ju verkligen tills man får sova ordentligt!

    tur att man är två som kan turas om i alla fall… (oftast)


  4. Kommentar från: Anna

    Jag e exakt likadan jag. Jag undrar varför jag begåvats med så vansinnigt morgonpigga barn. Fast jag är ändå tacksam att båda, just nu iaf, sover hela natten…alltid nåt! ;-)


  5. Kommentar från: Mirjam

    Min dotter är också en morgonpigg liten krabat. Brukar nästan alltid somna runt 21.30 om kvällarna. Har alltid varit morgonmänniska. Fina foton från påskhelgen.


  6. Kommentar från: Karins fotoblogg

    Jo tack, det där känner man igen! Vi har två morgonpigga gossar, 5.30-6.15 är väl det vanliga att vakna hemma hos oss. Fast tendensen verkar luta åt lite efter kl 6.00 mer och mer. Vilket jag är så NÖJD med då yngste hade en lång period när han vaknade 4.30. Då insåg vi att det var slut med att sova på dagen. Men vi har trots allt haft lindriga nätter, så jag ska inte klaga! :)

    Jag önskar också att dygnet hade fler timmar eller att jag inte är aptrött kl 21.00. Men men…. :)
    Kram


  7. Kommentar från: Karins fotoblogg

    Äsch, glömde ju! Snygg bild!


  8. Kommentar från: camillasnyahem

    Hihi, att nattsudda är ju alldeles för enkelt ibland… :)

    Ett minifotostudio har den fördelen att man enkelt kan ta med den, och lamporna är riktigt bra tycker jag. Det är litet och smidigt! Men ett egenbyggt är förmodligen minst lika bra!


  9. Kommentar från: Maria

    Varje morgon tänker jag, ikväll ska jag lägga mig i tid… Sen sitter man vid dator o ugglar vid halv tolv, medan lilleman kommer vara pigg vid 6-snåret. Lyckoträffarna är när man får honom att somna om på morgonen…





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(