Det växer

090327
Att odla krasse = snabbt resultat. Uppskattat av lilleman. Tack för alla goda idéer! Vi avböjde dock barnens farbrors förslag om att odla krassen i en blöja – vi tyckte att en liten bricka passade bättre i köksfönstret :lol: .

Det blir fullt upp i helgen. Mitt jobb har anmält ett lag till Spinn of hope, ett insamlingsevent till barncancerfonden. Vi ska hålla en spinningcykel igång i tolv timmar. Det är ganska länge med tanke på att vi inte är speciellt många på vårt kontor. Pär åker minsann på att cykla ett pass han också :wink: . Med tanke på hur otränad jag är vågar jag inte ens tänka på hur det kommer kännas i kroppen efteråt.
Imorgon kväll tänkte jag att vi skulle släcka ljuset en timme – Earth hour 2009. På söndag blir det jobb några timmar för mig och förhoppningsvis ska vi även komma någon vart med trädäcksprojektet. Trevlig helg!

6 kommentarer på “Det växer”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: farbror Jens

    Jasså krasse kan växa på något annat än en blöja…skraaatt!

    Hälsa alla barnen!

    Kram från Dubai


  2. Kommentar från: camillasnyahem

    Om jag hade bott närmre hade jag kommit och cyklat med er… Hmm. :)


  3. Kommentar från: Linda

    väldigt bra initiativ med spinningen! hoppas det gick bra :)


  4. Kommentar från: hemmabloggaren

    Fiiint! I morgon måste jag köpa frön, har tänkt på det så länge nu men glömmer det varje gång.

    Ha en härlig kväll.


  5. Kommentar från: Annelie

    Hej!
    Här börjar vi ana våren, och nästa vecka har jag anmält mig till en trädgårdsinpirationsdag, så jag kanske kan få lite nya tips nu när det är dags att väcka trädgården till liv igen…. Kliar lite i fingrarna nu att få ut och gräva lite i myllan Kram!!.


  6. Kommentar från: Anna

    Här uppe pågick spinning i 24 timmar just för barncancerfonden. Jag tog en timme mitt i natten ett år, vilket jag ångrade stort efteråt! Man lär så länge man lever! ;)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(