Älska semester

20140708-190646-68806061.jpg
Grillkvällar. Sommarvärme. Bad. En sväng till grannlandet. Äta pölse och glass och fynda blommor på torget. Gamla vänner på besök och trots att det gått fyra år och sällskapet utökats med ytterligare några barn är det bara att plocka upp tråden och fortsätta där vi slutade. Skratta åt gamla, galna minnen från studenttiden medans barnen studsar i studsmattan och männen provar att grilla en hel kyckling med en ölburk uppstucken i rumpan. Kunna konstatera att vi fortfarande har lika roligt tillsammans. Love it!

2 kommentarer på “Älska semester”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Maria

    Härlig start på semestern!!


  2. Kommentar från: Tittilina

    Semester! Visst är det underbart!
    Önskar er en god fortsättning!
    Kram

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(