Världens bästa hundår

Idag går jag på semester efter mitt första år på arbetsplatsen som jag med stor vånda valde att byta till efter föräldraledigheten. Jag hade rejäl beslutsångest förra våren, men bestämde mig till sist för att hoppa på nåt nytt – en tjänst som passade mig bättre, nya utmaningar, närmare hem. Och när höstterminen började gick jag från noll till hundra – efter två års föräldraledighet började jag jobba heltid. Och det har bitvis varit tufft. Två heltidsarbetande föräldrar, tre relativt små barn, en hund. Ingen familj i direkt närhet som kan hjälpa till med hämtning eller barnvakt varje vecka (även om de ställer upp och kör hit när det krisar). Hämta lämna leva. Ofta har min puls sannolikt varit högre än hos ett jagat djur detta år. Alltid hundra bollar i luften. Alltid på väg nånstans. Alltid något eller någon som väntar.
Alltid tusen saker att komma ihåg. Som att andas.

20140704-141234-51154699.jpg
Men inte en gång har jag ångrat mig. Det har varit ett hundår, så mycket jag har jobbat. Men världens bästa. Sannolikt mitt bästa jobbår någonsin. Jag har fått förmånen att arbeta med och lära känna fantastiska kollegor där många numera även känns som vänner. Jag har fått jobba med härliga ungar i underbar miljö – granne med skogen och en kort promenad från havet, på en skola där alla vill mycket. Jag har aldrig skrattat så mycket på en arbetsplats som jag gjort under detta året. Jag har fått utveckla och utvecklas och får möjlighet att vara med och driva verksamheten framåt. Precis som jag vill.

Nu är jag trött. Sliten. Så redo för semester! Men jag är även väldigt väldigt nöjd. Och när jag har njutit av ledighet i lite drygt fem veckor tillsammans med min familj, ser jag verkligen fram emot att köra igång ett nytt läsår. Jag ser det som en verklig förmån att få känna så inför sitt jobb. Det känns faktiskt riktigt, riktigt bra.

Ikväll blir det avslutningsmiddag för Team 3 hos kollegan. Grillat, bubbeldricka och spabad. Fint!

En kommentar på “Världens bästa hundår”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Cathrine J

    Låter super härligt…önskar jag får det lika damt efter min mamma ledighet :-):-):-):-)

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(