Damm, vårvärme, vitsippor, kusiner, vänner, grillos & feber

Ja. Det har varit lite gott och blandat denna påskhelg. Minstemans feber gjorde ju att en del planer fick ändras, men vi har hunnit med både det ena och det andra ändå. Man får bara improvisera och dela upp sig lite. Så på det stora hela har vi ändå haft det bra. Killarna har lekt med kompisar och kusiner i stort sett hela helgen, vi har fixat lite ärenden, grillat, druckit lite rosébubbel i kvällssolen, somnat tidigt i soffan, vaknat (alldeles för) tidigt med lille pruttrumpan, plockat vitsippor, jag har fotat med riktiga kameran, hållt på att bli galen på allt damm och den förbaskade röran som följer med det faktum att vi inte har någon fungerande hall just nu…

För renoveringsröra med damm över exakt hela huset har dock varit mest utmärkande för påskhelgen. Jösses. Och så ordna påskmiddag för föräldrarna mitt i alltihop – hur tänkte vi då?! Well well. Mer bilder kommer. Idag har lillebrors feber försvunnit och således gör vi oss redo för arbets/skol/förskoleveckan. Nu ska jag göra en tidig kväll tillsammans med boken jag läser just nu – Livet efter dig. Riktigt bra. Läs den!
140421

2 kommentarer på “Damm, vårvärme, vitsippor, kusiner, vänner, grillos & feber”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Maria

    Ja, hur tänkte ni då ? ;-) Ser fram emot fler bilder, fina vårblommor!


  2. Kommentar från: Tittilina

    Åh vad jag blir sugen på att ge mig iväg till skogen och plocka vitsippor med mina barn! Varför har vi inte gjort det?

    Kram

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(