Hey! Alla duktiga kreativa inredningspeople out there!

20140419-100509.jpg
Jag behöver hjälp! Denna hall, under renovering (se föregående inlägg), ska få funktionell (och snygg) förvaring för två vuxna, tre barn i varierande storlek (gemensam nämnare: alla har mycket ytterkläder speciellt vintertid) och en liten hund (den sistnämnde har minst ytterkläder i familjen, men han vill gärna ha sin korg i hallen).

Hur utnyttjar man utrymmet bäst?! Till höger finns numera en ledig vägg där man kan tänka sig att bygga någon slags förvaring (om den inte är för djup) och rakt fram under trappan till höger finns ett litet ”gatt” / ”hål i väggen” / extrautrymme vid murstocken. Jag vill ha både skåp med hyllor (för tex skor och korgar med vantar mm), plats för att hänga jackor, och gärna en liten sittplats. Under trappan är också en hel del yta som vi inte har en aning om vad vi ska göra med.

Eftersom den här hallen är den vi använder hela tiden (dvs vi har ingen större ”grovingång” som vi kan förvara ytterkläder mm i) blir det mycket kläder här och lätt stökigt. Jag vill ha bra förvaring, helst som man kan gömma undan i skåp så man slipper se kaoset det första man för när man kliver innanför dörren.

Så. Tips! Tack! Och glad påsk! Nu ska jag försöka göra en påskmiddag i renoveringskaoset. Tillsammans med en febrig minstebror. Man ska ju inte göra det för enkelt, eller hur? ;-)

2 kommentarer på “Hey! Alla duktiga kreativa inredningspeople out there!”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Therese

    Jag har samma problem som du, så tyvärr inget tips… Däremot har jag hittat endel fiffiga förvaringslösningar till barnrum när jag sökt på instagram och pinterest, så där kanske du hittar något som passar din hall.


  2. Kommentar från: Hilda

    MItt tips är att kolla på skoskåpen som finns på Ikea. De tar inte så mycket plats och vi använder de för att ha vantar, mössor osv i. Kan ju så klart även användas för skor. De finns i olika varinater men är som sagt smidiga och får därför plats på små utrymmen men sväljer massor. De är också lätta för små barn att använda och själva plocka ordning.

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(