Julkalendermorgon

Alltså, de senaste åren har ju bjudit på riktigt bra julkalendrar – Superhjältejul, Greveholm, Hotell Gyllene Knorren och nu Hedenhös. Årets julkalender är nog bäst av alla, den är ju grym! Jag har sett alla avsnitt med barnen :razz: . Bästa sortens mysstund när vi kryper upp i soffan, tänder ljus och tittar på stenåldersäventyr.

Och nu är det jullov. Efterlängtat. Jag börjar känna att jag slappnar av lite. Stressnivån är faktiskt nästan nere på noll. Massa tid, många lediga dagar med mina fina. Inte förrän den 7/1 ska jag jobba igen. Jag älskar verkligen mitt jobb – det intensiva, det där med att man har hundra bollar i luften samtidigt, att den ena dagen aldrig är den andra lik, att jag kan styra och planera så mycket själv och göra sådant som jag tycker är kul, alla härliga stunder med fina ungar – men det finns en anledning till att loven kommer med jämna mellanrum för ibland måste man pausa, andas och hämta ny energi. Så nu laddar jag om för vårtermin då vi ska hitta på massor med skoj!

Nu ska vi julfixa lite här hemma. Vi ska iväg och hugga gran, klä den, baka pepparkakshus och julgodis, pynta lite mer och tindra med ögonen allt vad vi orkar. Barnens fina jylpyssel anno 2013 har fått en egen samlad plats i fönstret i lekrummet – finaste sortens julpyssel. Vi har det bra! Nu tar vi tag i dagen! 20131221-083931.jpg

En kommentar på “Julkalendermorgon”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Tittilina

    Förstår vad du menar.
    Man behöver verkligen, verkligen de där loven.
    Jag känner mig helt slut, men känner att jag börjar komma lite i fas nu. Hitta energin.

    Önskar dig ett skönt jullov!

    Kram





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(