Hej September!

20130901-211345.jpg
Det känns lite sådär när man är tröttare på söndagskvällen än vad man var i fredags. Och i fredags somnade jag ändå i soffan långt innan Fångarna på fortet var slut.

Helgen har gått i ett. Ibland blir det så bara. Vi har liksom gått om varandra hit och dit och den där familjetiden som jag känner är så viktig har liksom uteblivit. Och så är jag tokförkyld. Är det inte konstigt? Barnen är helt kuranta medans jag och Pär går runt och snörvlar, hostar och kraxar. Men skönt att barnen är krya än så länge såklart!

Hursomhelst – jag har ändå inte haft tråkigt i helgen direkt! Igår var det nämligen bröllopsfotografering på agendan och jag hade fantastiskt fin dag med ett makalöst fint brudpar. Härligt! Idag har Theo haft både fotbollscup och kalas hos kompis. Jag och småkillarna och fyrbentingen har promenerat på stranden. Så – fullt upp.

Men jag startar September ganska trött alltså. Och veckan som kommer är fullspäckad. Hej och hå. Bara att köra. Over and out!

3 kommentarer på “Hej September!”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Titti

    Ja dessa jädrans förkylningstider.
    Vi har en liten som ligger däruppe och har tokont i näsan.
    Men skönt att era små har sluppit det.
    Bluttan blä för baciller!

    Krya på dig kram


  2. Kommentar från: Annica

    Samma här vad gäller förkylning. Jag och mannen går runt med riv i halsen och snorar. Ungarna friska än så länge. Får väl se hur länge det dröjer innan vi vabbar!

    Krya!!


  3. Kommentar från: Lotta - ohlovely.se

    Bara att tuta och köra! Jädrans förkylning alltså. Vi hade en dos i förra veckan. Dock väldigt mild som tur är så vi har inte behövt VABBA eller nåt sånt. :)

    Det börjar närma sig. Snart är vi grannar!!! Wiiiieeee! :lol: :love:





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(