En bra söndag

20130428-212556.jpg

Toppenväder idag! Och vitsipporna är äntligen här! Således inleddes dagen med barnfotografering bland blommorna i Pålsjö skog. Lille Max var på strålande humör och vi hade en rolig timme i skogen. Massor av härliga foton! Just nu står photoshop och jobbar med bildgalleriet som jag ska skicka upp till mamma Jenny sen. Kommer nog ett litet inlägg på www.foto.lycklig.org lite senare!

När jag kom hem igen tog jag tag i projekt Trädäcksvård med hjälp av snälla grannens högtryckstvätt med tillhörande trallrengörings….(vad det nu heter)…tillbehör, trallrengöringsmedel och grumme grönsåpa. Blev riktigt bra! Storkillarna har lekt med kompisar hela eftermiddagen och minsteman lurvar så glatt runt i trädgården.

Ett nytt betongprojekt är också på gång, den här gången har även Pär blivit involverad för att gjuta en bordsskiva. Den ska sitta på underdelen av den gammaldags symaskinen som vi har ståendes i källaren, och ”symaskinsbordet” ska stå vid grillen på trädäcket och fungera som avlastningsbord. Jag hoppas det ska bli fint! Jag gjorde iordning ett betongfat också eftersom det blev lite betong över.

När storkillarna åkte till simskolan (och ett par timmar senare kom hem med massor av märken :-)) gick jag på en rask promenad med minstingen och lurven i kvällssolen. Riktigt härligt! Och nu, nu är jag skönt trött efter en aktiv utedag. Och ganska nöjd också, med att ha fått så mycket gjort. Imorgon kör vi ny vecka. Med Valborg! Finfint.

En kommentar på “En bra söndag”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: MariaL

    Låter jättehärligt! O vilka fina kort!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(