Dagarna med mina små

De rinner ifrån mig, dagarna hemma med pojkarna. Jag vill verkligen trycka på paus nu, för snart är det här över och verkligheten kommer och knackar på igen. Jag är medveten om att det är en förmån, inte alla förunnat, att kunna få vara hemma så länge som jag har varit. Men ändå. Tiden går ändå för fort. Jag försöker njuta av nuet. Samtidigt som jag försöker förbereda mig mentalt för att det faktiskt går mot sitt slut, de här föräldralediga dagarna, även om det är ett tag kvar än. Än är det ett tag kvar ♥.
130423

2 kommentarer på “Dagarna med mina små”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Annica

  Börjar du jobba igen efter sommaren?
  Ja, det blir en omställning för er alla kan jag tänka, jobb, dagis, fritids, men det kommer gå bra! Jag tyckte det var skönt att börja jobba igen och få den där sociala vuxenbiten!
  Kram på dig!


 2. Kommentar från: Linda på Brogatan

  Vad underbart att kunna vara hemma så länge med barnen!! Jag har tagit en paus i mitt jobb som förskollärare för att hinna ikapp och ladda batterierna och det gynnar hela familjen.

  Kram Linda

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(