När han fick sitt namn

I lördags fotagraferade jag på ett barndop ♥. Senast jag fotograferade dagens huvudperson var han en liten nyföding på bara 11 dagar. Nu; redan en stor kille! Ute var det sol, krispigt och vintervackert, och inne i kyrkan varmt och stämningsfullt. Efteråt blev det dopfika på mysiga Linnéaträdgården. Det är så roligt att fota dop! Att få dokumentera när en liten människa får sitt namn och hälsas välkommen av släkt och vänner! Tack för att jag fick förtroendet än en gång!

Efterarbetet är igång – här kommer ett par bilder!

5 kommentarer på “När han fick sitt namn”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Lotta

  Tack snälla Pernilla för att du var med och förevigade Johans dopdag. Vilken vacker dag det var. Tack för att du hjälper oss hålla minnet vid liv genom de här vackra bilderna. Guld värt! Jag slapp stressa och springa omkring för att fota själv. Kunde slappna av. Tack så väldigt mycket för hjälpen! :love: Kramar!


 2. Kommentar från: MariaL

  Underbara bilder, vilka finna minnen för familjen!


 3. Kommentar från: MariaL

  Fina ;-)


 4. Kommentar från: Helena_C

  Så fina bilder du tar!


 5. Kommentar från: ulle_80

  Fantastiska som alltid!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(