Snö och ljus


När vi vaknade imorse var det vitt och vackert igen. Och Yeih! säger jag bara. Det blir ljust. Underbart. Tog fram kameran och knäppte ett par foton för första gången på säkert en vecka (vilket är extremt lång tid för att vara mig). Vinterljus och snö är verkligen underbart att fota i. Många tycks längta efter våren nu. Och det gör väl jag också egentligen. Fast samtidigt gillar jag inte att tiden går sådär snabbt. Och det har ju ändå aldrig någonsin blivit vår i januari. Eller februari. Eller knappt mars heller för den delen. Så då föredrar jag sannerligen snön, framför det där gråa, slaskiga och ständigt mörka. I eftermiddag blir det pulkabacken!

6 kommentarer på “Snö och ljus”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Lena

    Åh. visst är det härligt med snö, i alla fall snö som får ligga och inte bli slask direkt! Här är också vitt & fint. Tror bestämt att det får bli pulkaåkning även för oss i eftermiddag (& kanske lite varm choklad i en termos) när den lilla skolkillen hämtats hem. Mysigt. Ha en fin dag!
    /Lena


  2. Kommentar från: Linruz

    Håller med dig, även om jag längtar till våren föredrar jag det vita ljusa i stället för det grå och slaskiga.
    Kör lugnt i backen
    Kram
    Lina


  3. Kommentar från: Emma

    Håller med. Mörka gråa vinterdagar lyser fotograferingslusten med sin frånvaro. Måste dock säga att jag inte alls har något emot att lämna snöiga vägar för ett par veckor nu. Så trött på alla vinterkläder som ska på och av… Samtidigt. Snö = vackrare vinter.


  4. Kommentar från: Vinterljus på tulpanens dag. | Ohlovely.se

    [...] Det är fler än jag som gillar fotoljuset just nu, ta en titt här och här. [...]


  5. Kommentar från: jack

    Håller med! Vad skulle ett kvartal med slask och mörker vara mot en vacker vinter? Våren är här i april och inte tidigare!


  6. Kommentar från: Kristina - ingen vanlig dag

    Jag håller också med! Underbart med lite fotoljus igen. Wihooo! :)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(