Behind the scenes. Igen.

När jag fotade bröllop sist var Lotta med under porträttfotograferingen för att ta chansen att öva lite på just bröllopsporträtt. Hon höll sig i bakgrunden och fotade hon också med sin kamera och fick fina bilder! Som vanligt går jag upp totalt i uppgiften så jag studsade runt bland löven likt en väldigt klumplig gasell i röda gummistövlar (ja, jag bytte till mer diskret fotbeklädnad innan jag fotade vigseln… Om någon undrade) så jag glömde nästan av att hon var där. Så just därför lyckades hon få med även mig på ett par foton. Haha. Som jag ser ut. Men ja, så här är ett par foton till på hur det ser ut när jag är igång med kameran - högt och lågt, hit och dit, viftande och gestikulerande. Allt för konsten ;) . Tack för bilderna Lotta, och kul att du ville hänga med oss en stund i skogen!

Foto: Charlotta Lingwall

En kommentar på “Behind the scenes. Igen.”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Lotta

    Tack snälla för detta fina inlägget.

    Jag är så imponerad! Du är snabb och smidig ja lite överallt! ;-) Ibland såg jag bara de där röda gummistövlarna kräla rundor på marken. Du är så himla duktig! (ska skriva den där rekommendationen sen..) Och när du var klar hade du inte en jordfläck. Till skillnad från mig… ;-)

    Kram och TACK för att du tänkte på mig. Det var grymt kul! Hoppas på fler gånger. :-)

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(