Koppla om, koppla av, koppla bort

20121112-090729.jpg
Förra veckan var galet intensiv. Minst sagt. Mamma, student, fotograf. Olika dagar, olika roller, olika fokus. Att försöka koppla om, koppla bort det ena, koppla in det andra. Och emellanåt koppla av litegrann. All min energi gick åt.

Heldagar a la 12 timmar på högskolan både torsdag och fredag = totalt slut i både kropp och knopp. När vi har campusdagar på vår distansutbildning är det fullspäckat schema från morgon till kväll. Inga pauser. Jag läser ju idrott, så det är teori blandat med mycket praktik och jag fick således både åkt skridskor (i typ totalt 4 timmar…!), dansat, spelat volleyboll, handboll, badminton och gjort styrke-koordinations-uthållighetsövningar under dessa dagar. Samt löst och förberett massor med uppgifter med mitt studieteam. Roligt och lärorikt. Men för att det inte skulle bli för lätt har jag varit ruskigt förkyld och lätt febrig hela tiden också. Jag var gaaaanska sliten i fredags kväll.

Sen var det dags att koppla om inför lördagens bröllopsfotografering. Vilken dag det blev! Min stora oro inför dagen var, som vanligt, vädret. Förvisso hade vi en bra plan B vid regn, men man vill ju alltid kunna genomföra den ursprungliga planen. Och allt klaffade perfekt! Vilken dag! Jag började med porträttfotografering vid lunchtid i vacker höstskog och när klockan började bli efter 19 och det började bli dags för mig att packa ihop för dagen, insåg jag att jag inte stannat upp ens fem minuter för att äta något. Ja, jag har ganska lätt för att gå in totalt för uppgiften och glömma allt annat. Hursomhelst: Det var ett fantastiskt brudpar, en fantastisk dag och en makalös fotografering. Jag lär återkomma om detta – var så säkra :-).

Men nu ser jag fram emot en ganska vanlig hemmavecka med kidsen och lurven. Förkylningen är bättre (det går med andra ord tydligen att jobba och träna sig ur en förkylning), solen skiner – det känns fint att gå hemma och skrota, snusa i nacken på bebisen, läsa böcker för lillebror, promenera genom byn för att hämta storebror, klia hunden på huvudet. Jag tror det blir en bra dag det här! Ha det fint!

2 kommentarer på “Koppla om, koppla av, koppla bort”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Maria

    Skönt att veckan är över, både jobbig o kul antar jag.


  2. Kommentar från: Annelie

    Läser du kanske samma kurs som jag gjorde för ett par år sedan? Så du får behörighet till idrottslärare? Jag jobbade samtidigt på fsk, men jäklar vad jag var glad att vi inte hade barn då, var helt slut…





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(