Helgens uppdrag

I lördags morse när jag vaknade smattrade regnet mot rutan. Föga upplyftande med tanke på att jag skulle familjefotografera bara nån timme senare. Men minsann – just när jag skulle träffa den här familjen kom solen! Vi hade en rolig timme i skogen vid dammarna då vi kollade på ankorna, gick med hundarna, kastade löv, promenerade, klättrade och pratade. Och ja, jag fyllde ju upp minneskortet också med massor av härliga höstbilder på en fin familj!

I söndags ösregnade det dock större delen av förmiddagen. På diagonalen. Och jag var ganska glad att den inbokade fotograferingen var tänkt att vara inomhus redan från början. Hu. Skånskt höstväder när det är som sämst. Men även dagar då hösten är fin, finns det faktiskt tillfällen då det är bättre att fota inomhus – som till exempel när man ska fota en femmånaders sockertopp som inte sitter själv ännu – då är det ganska kallt och ruggigt att vara modell ute i novemberrusket. Så då kör vi inne! Med hjälp av storebrorsan i familjen fixade vi oss en liten fotostudio med bra ljus från stora fönster på övervåningen och sen knäppte jag massor av syskonbilder och enskilda storebror -och-lillasysterbilder. Med bra ljus, lite fantasi, filtar, fina möbler och vad som nu finns att tillgå kan man skapa fina fotomiljöer i vilket hem som helst.

Nedan; lite sneakpeaks. Kommer mer foton i galleriet sen när jag har redigerat klart kundernas urval. Visst är de fina, allesammans?! Och förbaskat kul är det att få träffa och fotografera härliga barn och familjer! Till helgen vankas bröllopsfotografering :heart: – yeih!

7 kommentarer på “Helgens uppdrag”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Tittilina

  Vilka fin-fian kort! Som vanligt!
  Ja den där skogsfamiljen, den känner man allt igen :D


 2. Kommentar från: Lotta - ohlovely.se

  Fin fina kort! Ska bli kul till helgen! Wohoo! :heart:


 3. Kommentar från: Nettan

  Hojt hojt!!
  Känner mig skyldig! Är en av dem som är dålig på att kommentera… (skäms) Ska bli bättre!
  Gillar verkligen dina fina bilder!
  Kram


 4. Kommentar från: Nettan

  Oj, kommentaren kom på fel inlägg… :redface:


 5. Kommentar från: Fotograf Annie

  Härliga familjebilder och barnbilder :)


 6. Kommentar från: Lizzan

  Härliga glada familje/barnbilder!!


 7. Kommentar från: Emam Rydgren

  Åh vad jag gillar puss bilden, i skogen tillsammans med hela familjen! En sådan vill jag ju också ha, fast på min lilla familj då såklart :)

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(