Hej vad det går!

Full fart framåt. Som Mulle Meck säger. Ja, i helgen gick det i ett – vilket är mer regel än undantag nuförtiden tycks det. Vi for närmare 20 mil norrut, med pitstop på vägen för att lämna av barnen hos morfar och bonusmormor en stund, och sedan vidare för att hämta nya bilen. Sedan samma tur fast tvärtom. Och väl hemma lastade vi om på 10 minuter och åkte istället en bit söderut för middag med goda vänner. Hektisk dag med trevligt avslut! Barnen är fantastiska som hänger med på allt – inget gnäll, inget klagande.

Och den nya bilen känns toppen! En VW Touran – en MultiplePurposeVehicle. Ingen buss alltså. En MPV. Stor skillnad. Bara så alla har det klart för sig ;) :D . En buss är typ en sån där stor Chrysler Voyager med åtta fasta platser och skjutdörr och stort bagage. Touranen har möjlighet för sju platser, men då blir det inget bagageutrymme kvar. Vi får in alla tre grabbarn lätt som en plätt i baksätet. Det går galet fort att lasta allt. Innan skulle Noah in i sin bakåtvända stol i mitten, bara det var ju ett projekt med en ettåring som inte vill sitta i bilen alls hälften av gångerna. Sen skulle Kasper in och medans jag försökte mecka fast hans bälte på det minimala utrymmet mellan hans stol och Noahs, vilket nästan var mission impossible, passade Noah alltid på att försöka slita av mitt hår. NU – däremot. Tjoff. Alla inne på nolltid. Me.Like.A.Lot.

Annars jobbar jag på med redigering och studier. Sitter just nu med en mastodontbeställning från barnfotograferingen för ett par veckor sen. Kul! Det blir mycket sena kvällar. Dagarna ägnar jag självklart åt barnen och Biggles. Idag började vi med att promenera lämnningsrundan, sedan tog jag och Biggles och Noah ett varv runt byn på vägen hem, och sen fortsatte jag och Noah mot öppna förskolan för lek, fika och sång. Mysigt. Nu sover minsteman och jag ska jobba undan lite innan det är dags för hämtningsrunda. Ha en fin dag!

2 kommentarer på “Hej vad det går!”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Annica

    Härligt med ny bil! Vi fick vår nya bil för någon vecka sedan, efter 3 månaders väntan! En VW Passat. Hoppas ni kommer trivas med er. Googlade hur en sån ser ut och den ser jättefin ut!


  2. Kommentar från: Linda Tångby

    HI hi! ;)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(