En vecka senare

Där satt den! Förra veckan fick vi avbryta den inbokade familjefotograferingen – det började regna, blev kallt och blött. Regn är urkass att fota i – för alla inblandade men främst för barnen – och kan man välja att flytta fotograferingen gör jag helst det. Men idag, då vi försökte igen, visade sig skogen från sin bästa sida! Milt väder, starka färger. Ljuvligt! Hösten som bäst! Ett litet axplock nedan.

Vädret har för övrigt varit ganska underligt i helgen – det har varit galet varmt för årstiden. Igår kväll när vi framåt sjutiden på kvällen körde genom staden en bit söderut på väg mot middag hos vänner, satt folk på uteserveringarna – i bara tunna jackor. Och termometern visade på 18 grader! Varmare än på midsommarafton. How weird!

Det har varit fullt upp denna gågna lördag och söndag. Men vi har fixat viktiga missions och känner oss nöjda – mer om det en annan dag. Godnatt!

6 kommentarer på “En vecka senare”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Mor-mor

    Som alltid så fina bilder!!
    Kram mor


  2. Kommentar från: Mimmi

    Åh, den med båda tjejerna på högst upp vill jag ha. Får fråga beställerskan om en kopia ;) Superfina och hjärtevärmande bilder.


  3. Kommentar från: Therese

    Så härliga höstbilder! Både i detta inlägget och de längre ner!


  4. Kommentar från: Dagarna

    Du är så duktig!
    Härliga härger


  5. Kommentar från: Lotta {ohlovely.se}

    Underbara foton!


  6. Kommentar från: Tittilina

    Och den satt förbaskat bra! Så härliga höstbilder du tagit.





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(