Made my day

Ja. Gårdagen var lite seg. Jag är inte till min fördel när jag inte får sova. Humöret blev sedan inte bättre av att det började ösregna precis när vi börjat promenera mot skolan – när det varit soligt hela förmiddagen innan. Hursomhelst, humörkurvan vände uppåt litegrann när jag hämtat posten och mina instagrammagneter från Stickygram hade kommit. Redan! Jag beställde dem i måndags kväll, och på fredagen kom de alltså redan med posten. Från England. Vilken service. Dessutom – superfina!

Nu är diskmaskinen fint och personligt pyntad (och jag bjuder alltså på en bild trots att diskmaskinen är ohjälpligt fläckig. Fastän jag torkade den i förrgår. Det går inte att hålla den snygg helt enkelt. Så håll till godo, opolerad vardag ;) ) och båda småkillarna tycker det är roligt att pussla och möblera runt med magneterna. Och själv blir jag glad när jag rgrejar i köket och slänger blicken mot diskmaskinen och påminns om härliga sommardagar på de där magneterna. Jag fick en rabattkod att dela ut när jag gjorde min beställning, så vill någon testa – varsågod: FRIENDBIR1.

Jag ska försöka få tummen ur och testa lite fler instagramprodukter framöver – Lotta samlade massor av bra tips här för ett tag sen!

6 kommentarer på “Made my day”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Lotta

    åh. Fick också mina och blev så himla glad! Tänkte göra en poster nästa… framkalla en stor poster som består av MASSOR av instagrambilder. Det vore något. :)

    Men som sagt, blev också supernöjd. Tack för rabattkoden. Lär beställa fler till farmor och farfar samt mormor och morfar. :)

    Kramar


  2. Kommentar från: Mor-mor

    Ska skriva till tomten att min kyl o frys skulle behöva lite uppfrächning! O jag får samtidigt se mina ”hjärtan” ofta, ofta!! :)
    Kram


  3. Kommentar från: mammadagar

    Verkligen en kul och bra idé!


  4. Kommentar från: mammadagar

    Perfekt julklapp faktiskt till mormor/morfar :D


  5. Kommentar från: Annelie

    Snyggt! Får nog beställa som lite julklappar, vi har ju byggt in både diskmaskin och kyl och frys nu med luckor i nya köket, så här hemma kan jag inte ha några.. Hade du nån rabattkod, så tas en tacksamt emot:) kram!!


  6. Kommentar från: Annelie

    Såg koden, ha ha, läsa inlägg i mobilen funkar sådär..





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(