Bästa festfixarna i stada

Det var nästan en favorit i repris i lördags – från förra årets poolparty med hawaiitema. I år firades svägerskans fyrtioårsdag, och de tre mest väsentligen skillnaderna för festen var att A/temat var bling-bling istället för Hawaii (jag hade ett par galet långa, väldigt blingiga öronhängen på mig. Mycket snyggt ;) ), B/att det var lite senare på säsongen varpå poolen blivit tillfälligt inbyggd i ett partytält, och C/jag var inte höggravid utan istället hade vi en snart 1åring med oss :love: . Annars var det mycket som var likadant – och varför ändra på ett vinnande koncept liksom? Trevligt folk, supergod grillmiddag, poolbad och härlig stämning. Svägerska och svåger är sjukt duktiga på att ordna fest helt enkelt! Poolen höll stadiga 31 grader och i tältet fanns värmare så det var i det närmaste tropisk hetta där inne.

Och badade gjorde vi allesammans. Barnen var i poolen mer eller mindre hela tiden :lol: . Kasper lyckades vi fiska upp vid 00.30 tiden, och Theo var inte mycket sämre. I övrigt roades vi av kareoke (jag höll mig dock ifrån det där. Det blir bäst så. För alla) vid bardisken och hela kvällen ramades in av tal och glada skratt. En riktigt rolig kväll – troligtvis ett poolparty i september när det är som allra, allra bäst :D .

En kommentar på “Bästa festfixarna i stada”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: sofie mumsfillibaba

    Jag gick förbi där i fredags och det kändes som det var party på gång. Har de poolen på baksidan? Kul med poolparty!! Är man ju inte bortskämd med!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(