Hösten hann ikapp oss

Rusk och regn och blåst ute. Och de där tendenserna till hosta och förkylning hos bebisen som jag skrev om imorse i inlägget nedan var lätt dagens underdrift. Under dagen har det eskalerat och nu har vi en minsteprins som snorar värre än Niagarafallet, hostar, rosslar och piper. Blä. Han är inte alls i form. Vi stannar inne och kurerar oss med nässpray och de förhatliga luftrörsvidgande medicinerna. Han avskyr verkligen att andas i nebunetten. AVSKYR. Och jag askyr att vara tvungen att hålla fast honom – han är stark nu och går inte att lura med skoj och lek. Han vill bara inte, så det är bara att hålla hårt hårt och trösta efter. Blä. Igen.

Och jag skrotar runt i jeanskjol och mina nya tights – jag har letat i evigheter efter ett par randiga att variera med och äntligen hittade jag ett par på HM online (tack för tipset Kristina!).

2 kommentarer på “Hösten hann ikapp oss”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Pia

    Ja, fy så jobbigt det kan vara med luftrören! Tack och lov har M aldrig vägrat nebunetten, förutom de nätter han knapptkunnat andas och verkligen behövt. Det gör så ont att hålla i och tvinga :(
    Kram!


  2. Kommentar från: Elenore

    Åh fy så jobbigt det låter. Hoppas han kryar på sig snabbt!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(