Klassiker

120720
Man ska inte glömma de där klassiska godsakerna bland cupcakes och andra nymodigheter ;-) . Toscakaka är ju galet gott. Och väldigt snabbt att slänga ihop för att liva upp en regnig dag i målarträsket. Recept här!

För här målas flitigt just nu, medans storkillarna semestrar hos farmor och farfar (vi har således bara ett barn hemma och oceaner av tid. Även om den minste har förvandlats till en mindre tornado som är överallt de senaste dagarna ♥. Han verkar ligga i hårdträning för att få bli fullvärdig medlem i brorsornas Demolition team lagom tills de kommer hem igen). Jag har äntligen infriat mitt nyårslöfte från 2007 och nu är alla lister i hela huset vitmålade. Äntligen. Tidigare: Alla. I. Obehandlad. Furu. Hur kan man ens sätta in det i ett hus?! Ja. Nu är det iallafall klart. Jag har även målat klart byrån till nya sovrummet och ett par ramar har fått ny färg, för att få upp lite foton på väggarna därinne. Det fixade vi klart igår, och därmed är sovrummet nu klart in till minsta piff :smooch: . Och Pär, han målar och målar och målar i Theos nya rum. Sommaren 2012 kommer som sagt inte gå till historien som den soligaste. Däremot som den där sommaren då vi konstant hade målarfärg på fingrarna.

Ikväll ska vi iallafall ta oss ut härifrån ett tag. Bli bjudna på grillmiddag. Ska bli fantastiskt trevligt! So lonog!

4 kommentarer på “Klassiker”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Annika

    Tjohoo!

    Några målartips? ;-) Tjejen på Colorama sa: ”Va lätt på handen och ha massor av färg!”. Japp, det funkar bra. :-)

    Kram!


  2. Kommentar från: Camillasnyahem.se

    Just ja, nu kom jag på att jag lovat dig receptet på Pavlovan. Jag minns ju inga mått men det är en vanlig maräng (hemgjord) i botten,sen grädde toppat med jordgubbar. Det var väldigt gott!

    Trevlig helg!


  3. Kommentar från: Therese

    Åå vad flitiga ni är, beundransvärt!!


  4. Kommentar från: Dagarna

    Toscakaka gjorde alltid min mamma när jag var yngre.





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(