Hej bloggen!

120716
Inte så mycket action här just nu. Jag har liksom fullt upp med att fira sommar. Trots vädret. För hörrni, nu är det bara att tugga i sig att sommaren 2012 inte kommer att gå till historien som den varmaste, soligaste och skönaste i mannaminne. Punkt. Det lönar sig inte att klaga. Det är liksom inte påverkbart. Och så länge det inte ösregnar hela långa dagarna finns det ju massor man kan göra iallafall. Så vi kör sommar ändå. Grillar, hänger på stranden, dricker rosé, plockar jordgubbar i vårt lilla land, åker på utflykter, softar i lekparker, fikar, umgås med fina vänner och familj. Dessutom fotar jag, redigerar och vi renoverar i lagom takt. Och, dessutom II – bebisen är plötsligt tokmobil och inte alls pålitlig längre, så nu är det slut på friden och vi går in i jaga-flytta-lyfta-vakta-blåsa-plåstra-närapå-få-magsår-på-kuppen-perioden. Och det tar ju också lite tid, sånt där. Sommar är finfina grejer. Oavsett väder, that is.

Och bloggen får stå lite åt sidan. Det blir när jag hinner och har lust. Men imorgon kommer nog ett mastodontinlägg med bilder från ett par fina utflykter vi gjort på sistone. Och ett instagrambildsinlägg från den urtrevliga helgen vi just har haft är också att vänta asap.

Nu – dags att ta med sig en sommarpratare ner i källaren och måla lite :smooch: .

6 kommentarer på “Hej bloggen!”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Anneli

  Haha, ja nu är det slut på friden. Nu får du också jaga ;)


 2. Kommentar från: Catharina

  Härlig inställning! Så försöker vi också tänka – sommaren är här och nu oavsett väder och det viktigaste är inte 25 grader utan att man är tillsammans och har kul!


 3. Kommentar från: Linruz

  Låter som en otroligt sund inställning :) Kram Lina


 4. Kommentar från: Tittilina

  Rätt inställning. Så tänker jag med. Det är ingen idé att gnälla, det är bara att passa på att mysa med sin familj istället.

  Ha en fortsatt trevlig sommar!


 5. Kommentar från: Dagarna

  Så bra inställning!
  Lite tråkigt att bara läsa om att det regnar och är skitväder.

  Har du tips på några sommarpratare. Har missat en del under semestern.


 6. Kommentar från: Therese

  Det låter bra, precis som jag njuter jag av sommaren trots allt. Tittar in och säger hej iallafall! Fina bilder som alltid!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(