Vår helg – en riktigt bra en

I fredags körde vi ner till sommarstugan – Pärs föräldrars – för middag, övernattning och avlämning av småkillarna. Vi hade en riktigt fin sommarkväll med god mat och lek i trädgården i kvällssolen. På lördagen åkte jag och Pär vidare mot Göteborg tillsammans med goda vänner – för Kentkonsert och hotellövernattning. Det blev en riktigt bra kväll – ytterligare ett par vänner anslöt och vi åt god middag på Italiensk kvarterskrog innan vi gick mot Trädgårdsföreningen för konsert.

Och konserten då? Jo. Man kan lita på Kent. Ett utmärkt framträdande. Som vanligt. Förutom låtar från de senaste skivorna spelades favoriter som 747, Utan dina andetag och Berg&dalvana. En grymt trevlig kväll i bästa sortens sällskap!

Efter en hel natts (oavbruten – yeihh!) sömn styrde vi kosan söderöver igen. Ett fikastopp på Café Utsikten utanför Båstad (trevligt, testa det) och sedan samlade vi in vår lilla skock med pojkar igen. Jösses vad man saknar dem efter bara ett dygn. Helgen avslutades med god grillmiddag bland kusiner, sysslingar, vuxna, ungar och hundar huller om buller. Fin avslutning på en helg som inte kunde varit bättre.

20120717-100814.jpg

20120717-100835.jpg

20120717-100848.jpg

En kommentar på “Vår helg – en riktigt bra en”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Tittilina

    Åh har ni redan sett Kent! Jag får hålla mig några veckor till. Fast den som väntar på nåt gott :razz:

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(