Det blev sommar och jag blev frisk

Jag har känt mig nästintill som vanligt idag. Underbart. Lite matt och trött i kroppen och fortfarande lite halsont, men annars helt okej. Ett visst mått av den normala energin har återkommit och vi har fått gjort en hel del. Som att skaffa regnkläder till Theo (det blev en sväng till Lager 157. Och det blev ju inte bara regnkläder kan jag säga. Där är ju grymt! Att vi inte åker dit oftare. Tur för plånboken förvisso). Och att plocka fläderblommor och nu ikväll röra ihop årets omgång med flädersaft. Och lite annat diverse som vi kommit efter med medans jag legat pall hela veckan.
120628
Och så kom sommaren åter idag. Om det är för att stanna eller bara på snabbvisit återstår att se, men vi har åtminstone njutit av den här dagen. Suttit ute i kvällssolen nu och bara varit en stund. Fint ♥. Nu väntar bildredigering ett tag ifrån senaste fotouppdraget. Trevlig kväll!

3 kommentarer på “Det blev sommar och jag blev frisk”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Jenny

  Flädersaft är ju toppen! Jag hoppas flädern inte hunnit blomma över innan vi kommer hem igen.


 2. Kommentar från: Mor-mor

  Oh så skönt att läsa att du känner dig så mycket bättre!!
  Kram mor


 3. Kommentar från: Tittilina

  Fy för sjukdomar och baciller. Skönt att du är på benen igen.
  Lager 157 – det ska jag bege mig nästa vecka för första gången. Det är nog bäst att ladda plånboken.

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(