Kul i vagnen

När man är minstebror med två äldre brorsor finns i princip allt man kan tänkas behöva. Det är bara att plocka fram kläder, leksaker och allt-du-kan-tänka-dig ur gömmorna efterhand som det behövs. Praktiskt. Men ibland är det ju skoj att kunna ge även Noah lite nytt. Och en sådan här, hade vi faktiskt inte sedan innan:
120620
Bygelskydd till vagnen. Med massor av smålappar på. En höjdare. Han sitter och fingrar på dessa i evigheter. Nu tycker Noah i och för sig om att åka vagn även utan leksaker, och han gnäller aldrig det minsta i vagnen, men jag kan tänka mig att en sådan här kan vara extra bra till bebisar som inte är lika odelat glada i vagnåkande. Finns på Barnens hus för 99 kronor :smooch: .

Idag har det nästan varit sommar. Förutom att Noah är tokförkyld (men ändå pigg och vid gott mod) har vi haft en bra dag! Jag har varit med hela skocken på jobbet och fått träffa några av mina fina kollegor och massor av glada barn som vuxit typ en halvmeter sedan jag såg dem senast. Ikväll har vi varit på fotbollsplanen föräldrar och barn har spelat match, kört lite stafetter och grillat. Mycket trevligt. Nu väntar bildredigering efter senaste fotojobbet. Den där Sverigematchen bryr jag mig faktiskt inte ett dugg om ikväll, Sverige är ju ändå long gone i EM.

4 kommentarer på “Kul i vagnen”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Fru M

  Vilken smart grej.
  Mina hade en kudde med massa små lappar på som de älskade. Märkligt att tvättlappar ska vara så roliga


 2. Kommentar från: Albinssonskan

  Åh en sådan köpte vi till Agnes förra veckan! Vilken hit! Däremot fick vi pröjsa 145 kr!! (På designtorget)


 3. Kommentar från: Annelie Johnsson

  Vet precis, har lite dåligt samvete mellan varven att det mest blir begagnade prylar, men varför inte använda det som funkar o fortfarande är helt…

  Den ser ju spännande ut, har en snuttefilt med såna lappar på till Oskar, som han verkligen gillar. Smart att ha till vagnen, får kanske svänga inom Barnens Hus när vi är på det hållet nästa gång!!

  Ses snart!
  Kram


 4. Kommentar från: Gummigutta

  Superbra, sån skulle man haft när W var liten, då hade han inte behövt gnaga av bitar av skumgummit på vagnsbygeln… tills jag klippte av tån på ett par strumpor och satte dit. Men utan lappar tyvärr.

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(