Kallentoft vs. Kepler

20120618-213529.jpg
Jag har just avslutat Mons Kallentofts Midvinterblod. I mitt tycke den i särklass segaste av böckerna om Malin Fors. Det har gått hejdlöst sakta att ta sig igenom den. Jag brukar gilla böckerna i serien annars, men denna kändes väldigt medioker. Tog lång tid att komma in i dessutom. Annat är det med Keplers trea; Eldvittnet. Har bara läst två kapitel och är redan fast i handlingen! Me like! Så ska det vara. Så i kriminalromangenren leder Kepler starkt just nu – de tidigare två, Hypnotisören och Paganinikontraktet har varit ruskigt spännande så jag har höga förväntningar på den här tredje i serien om Joona Linna.

Ytterligare några böcker väntar i högen med tänkt sommarläsning. Näst blir det fjärde delen i Hammarbyserien, och därefter lite feel-goodläsning. Sen får vi se vad som följer! Sommartider = lästider :-).

3 kommentarer på “Kallentoft vs. Kepler”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Anna

    Är själv inne på den sista i serien, den är bra. Har visserligen gillat alla än. Kepler har jag inte läst faktiskt…:-) kram


  2. Kommentar från: Fru M

    Snart semester för mig, så har jag tänkt börja läsa lite igen. Brukar ofta bara läsa på sommarn och semestern.
    Sista 2 Marie Jungstedt och Hammarbyserien väntar på mig.


  3. Kommentar från: Erica

    Tack för att du delar med dig :heart: :P och jag läser själv kallentoft föstabok än så länge yckerjag den ärbra och ska även läsa kepler serie ochhammarbyserien :D så tack för du delar med dig :D . KRAM :) :) :) :) :)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(