Instagram – javisst

20120529-124225.jpg

Jag använder instagram appen i min iPhone till nästan alla foton jag tar med telefonen. Tycker den är toppen! Nu har dessutom fler och fler upptäckt och börjat använda appen – kul! Jag heter kort och gott pernilla på instagram – om någon vill följa mig där. Jag har ”private” på mitt instagramflöde, så jag måste godkänna alla – och jag föredrar att åtminstone på ett ungefär veta vem det är jag godkänner (givetvis, annars vore det ju meningslöst att ha den inställningen. Men det är bara att ge en liten hint så jag vet vem det är som frågar, så godkänner jag) :-).

Om man loggar in på statigr.am med sina inloggningsuppgifter till instagram kan man få lite rolig statistik på sina bilder – där kunde jag bland annat se att jag la upp min första instagrambild den 10 oktober 2010 :-). Och annat fullständigt värdelöst, men ganska roligt, vetande.

6 kommentarer på “Instagram – javisst”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Annika

  Och jag fick upp att jag gillar dina bilder mest och oftast. ;-)


 2. Kommentar från: Fru M

  Det går nog inte en dag utan att jag uppdaterar där


 3. Kommentar från: Fru M

  Ville uppmärksamma din blogg lite
  http://frum.se/2012/05/29/uppmarksammad-av-elsklingen/


 4. Kommentar från: Elenore

  Älskar den appen. Blir många bilder där på lilleman. Skickar en förfrågan så får du godkänna om du vill :-)


 5. Kommentar från: Hallon

  Vad kul att du är på instagram det är jag med! Jag har begärt att få följa dig men förstod inte hur man lämnade en hint om vem man är i Instagram men jag är iaf mama80. Så vet du! =)


 6. Kommentar från: Snäckan

  Instagram är toppen! Hade låtit den falla lite i glämska men nu ruskat liv i den igen!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(