Highland Games

När man har en svåger med familj, som är grym på att ordna fester och som gärna går all in (se exempel här), och har en annan svåger vars fru är grymt duktig på att sy – ser familjen ut så här när man åker på födelsedagsfest med Skotskt tema.
120421
Tjusigt eller hur?! Jag är grymt imponerad över hur Mimmi, på typ ingen tid alls, lyckats svänga ihop kiltar och accessoarer till hela ligan! Men så kan jag ju själv typ knappt sy i en knapp heller…
I inbjudan utlovades det bonus till alla klädda i traditonellt skotska kläder, så jag hoppas verkligen detta ger utdelning för vår familj. Annars får jag nog lita till att Theo håller den blå klanens färger högst, det är han som har den definitivt största vinnarskallen i familjen när nu undertecknad inte kan åka med. Jag, minsteprins och den lurvige stannar hemma och kurerar lille skatten – hostan är fortfarande ganska gräslig och vi vill absolut inte utsätta någon annan för RS-smitta. Här hemma blir det således en lugn kväll för oss, men jag får åtminstone lite fortlöpande rapporter på Fejjan :smile: .

4 kommentarer på “Highland Games”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: sofie mumsfillibaba

    Imponerande!


  2. Kommentar från: Fru M

    Verkligen imponerande!


  3. Kommentar från: Albinssonskan

    Haha! Vad festligt!!


  4. Kommentar från: Nina

    Kudos till Mimmi, vilket jobb! De ser verkligen skottska ut allihop :smile: Vilken rolig festidé!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(