Han levererade i år också

120409
Påskharen brukar faktiskt inte leverera några godisfyllda ägg till barnen här i huset (de brukar bli välförsedda med påskägg fulla med sötsaker från andra håll ändå, så de blir inte utan, jag lovar ;-) ), utan han brukar ställa någon form av leksak i lekstugan på påskaftons morgon. Helst något där förhoppningen är att storkillarna ska kunna leka med det tillsammans (måluppfyllelsen här varierar dock). Förra året kom han med en flexitraxbana och i år blev det bandyklubbor och mål. Grabbarna spelar på cykelbanan utanför vårt hus (och än en gång är vi oändligt tacksamma över att vårt hus ligger som det gör, längst in på en återvändsgata en bit innanför vägen med cykelbanor runt om) och de hade riktigt roligt tillsammans igår! Det värmer mammahjärtat, de där stunderna de leker ihop ♥. Vi hoppas de ska ha mycket roligt med årets påskpresent!

Dags att ta tag i dagen. Idag ska vi påbörja avslutandet av ett projekt. Så att vi sedan kan ta tag i nästa. Har jag sagt nån gång att man aldrig blir färdig med gamla hus? Om det nu var någon som trodde det, vill säga.

En kommentar på “Han levererade i år också”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Therese

    Jättefin design!! Sen var det ett bra påskägg barnen fick, smart med en sak som de dessutom kan ha roligt med tillsammans :)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(