Akututryckning

Ni vet den där tiden mellan vinter och vår då man börjar ta fram barnens vårkläder och inventerar vad som fortfarande passar (brukar vara väldigt få saker) och vad som behöver införskaffas (brukar vara det mesta)? Vi missade helt den där tiden i år. Det var vinter och skitkallt när vi åkte till Thailand och när vi kom hem nästan en månad senare var det vår på riktigt. Och mycket riktigt, väldigt mycket var såklart för litet. Somligt av Theos kläder kan flyttas över direkt till Kaspers sida i hallen, och Noah har en del arvegods han också. Men det krävdes ändock en runda till stora köpcentrumet ikväll, och jag är ganska nöjd med mig själv som hittade det allra mest akuta på mindre än en timmes tid.
120327
Ny skaljacka till Theo, ny windstopper till Kasper och fleece (och matchande mössa) till Noah. Fint och färgglatt. Me like. Skor blir nästa projekt.

3 kommentarer på “Akututryckning”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Nina

    De frågade om inte Wilmer hade gympadojor på dagis igår. Njae, har inte riktigt hunnit handla det haha! Har dock både skaljacka, windstopper, mössor och fingervantar klart sedan tidigare – inte illa va? :smile:


  2. Kommentar från: carina

    Vilka härliga färger! Det är inte lätt att hinna med att byta garderob.
    Ha en skön vecka!
    Kram


  3. Kommentar från: ulle_80

    Skulle oxå behöva göra en rajd, men tar rensningen först. Rensar, kollar av…. och sen via second hand och centrum…. :)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(