Note to self

20120324-230402.jpg

Fem timmar på flygplatsen i Bangkok i väntan på fligthen till Kastrup, som går 01.20 thailändsk tid, är inte helt ultimat med tre barn. Thank god för free wi-fi och iPad säger jag bara – och att vi fyllt den sistnämnda med film. Och thank god igen, för att barnen är så lätta att resa med.

Note to self II; nästa gång måste vi hitta bättre flygtider för hemresan. Vi räknar med 26 timmar från dörr till dörr den här gången – Klong Dao, Koh Lanta till Skåneland – det är liiiite väl lång restid.

En kommentar på “Note to self”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Anna

    Puh! Det var en faslig massa timmar…Hoppas resan går smidigt i allfall! Kram

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(