Mitt första år

Jag ska köpa en ”Mitt första år bok” till Noah – Theo och Kasper har varsin så givetvis ska minste också ha en.

När Theo föddes 2005 fanns nästan bara de vanliga, klassiska och han har en söt med Nalle Puh. 2008 när det var dags att köpa en till Kasper fanns lite fler varianter att välja på och nu finns det en hel uppsjö av olika böcker. Det finns även sådana som man kan göra på nätet, fylla i efterhand och sedan beställa.

Jag skulle gärna vilja ha tips! Vilken ”mitt första år” bok har ni valt? Nån som har testat att göra på nätet?

20120209-115401.jpg

6 kommentarer på “Mitt första år”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Therese

  Den där NallePhu-boken har min 6-åring också :)


 2. Kommentar från: Dessi at [Home and desire]

  Vi har Camilla Lundstens ”Äntligen jag”. Superfin och modern! :)


 3. Kommentar från: Helena_C

  Jag scrappar Veras album. Jätte kul om man har det intresset :smooch: Emilia har Kalle Kanins första år. Tycker den är så där med sakerna man ska fylla i. Lite ”fattig” på information tycker jag


 4. Kommentar från: sofie mumsfillibaba

  Vi köpte Camilla Lundstens ”äntligen jag”. Gullig och lite smårolig tycker jag!


 5. Kommentar från: Bromans Bravader

  Har böcker till alla tre, men jag skäms för att jag varit så dålig på att skriva och sätta in kort…


 6. Kommentar från: Hella

  Den äldsta (född på 90-talet) har fått ”Boken om lilla jag” som baseras på bilder från en helt underbar bok av Anita Jeram (Gissa hur mycket jag tycker om dig). Yngsta barnets bok blev ”Grodans babybok”.

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(