Luktegott

120201
Fina vännerna som var på middag i lördags hade med sig en inflyttningspresent. Till vår nya toalett! Ett doftljus som luktar alldeles ljuvligt. Jag brukar ofta tycka att doftljus luktar för skarpt och konstgjort men detta blev genast en favorit. Jag har tänt det varje dag och det luktar gott ända ut i lekrummet :smooch: .

Veckan rullar på. Har varit en sväng på jobbet idag, fikat med kollegorna, visat upp bebisen (som var uppenbart förtjust över allas odelade uppmärksamhet) och träffat min rektor för att planera min resterande föräldraledighet (som ska vara läääänge :love: ) samt lite fortbildning under denna. Det känns bra! Ikväll har vi varit på föräldramöte och fått information inför Theos kommande skolår i första klass och när alla bitar faller på plats tror jag att det hela kommer bli över förväntan.

2 kommentarer på “Luktegott”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Dessi - Home and desire

    Åh, så gott det lät! :)

    Och så skönt det lät, med låååång föräldraledighet. Jag börjar få ångest inför hösten. Fast jag tänker inte gå tillbaka och jobba, utan studera. Så det för ju ändå med sig något nytt och roligt! :)


  2. Kommentar från: Dagarna

    Jag har verkligen svårt för doftljus.
    Kanske skulle testa denna.





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(