En liten hörna

Nu har minstebror flyttat ur vaggan och in i spjälsängen. Efter en akututryckning till Ikea igår fick vi fixat iordning en egen hörna till honom i vårt sovrum. Där har han nu sovit gott hela natten. Eller ja. Med ett par matpauser då såklart. Det känns bra att Noah har fått en egen, bra plats i sovrummet nu – det kommer dröja ett tag innan hans egna rum blir klart.
120130
Det krävs nämligen lite ombyggnation i huset. Den nuvarande matsalen på nedervåningen ska bli vårt sovrum, vårt sovrum ska bli Theos rum och Theos rum ska bli Noahs rum. Är ni med? ;-) Vi har funderat hit och dit och fram och tillbaka hur vi ska lösa det så bra som möjligt, och igår kom maken på en idé som är riktigt bra. Får jag väl erkänna. Lite motvilligt. Det innefattar nämligen mycket mer jobb än jag hade tänkt mig (jag är ganska trött på byggprojekt just nu, efter toalettbygget) men det kan nog bli riktigt bra. Det kommer bli lite att göra med nytt dörrhål och ingång till klädkammaren, nya väggar, målarfärg, tapeter och lite diverse annat. Jaja. Det är ju såhär det är att bo i ett gammalt hus. Man blir aldrig färdig.

Måndag idag och hitills har vi hunnit med ett besök på vårdcentralen för att kolla upp Noahs hosta och pipiga andning (det blir luftrörsvidgande medicin och remiss till barnmottagningen för honom), lunch, lite uppröjning i kaoset, lägga in tvätt och bygga kaplastavar. Om en stund ska vi promenera hunden, äta mellis, hämta hem Theo från en kompis och laga middag. Ikväll ska Kasper på sin gympa. Som han för övrigt bara älskar. Han tycker det är såååå skoj och frågar efter den redan dagen efter :love: . Kul!

3 kommentarer på “En liten hörna”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Birgit

    Redan slut med att sova i vaggan! Vad fort det går!!
    Blir säkert bra med den planeringen med rummen.
    Kram mor


  2. Kommentar från: Therese

    Så fina bilder du tar :)


  3. Kommentar från: Dagarna

    Skönt att det gick bra att sova i nya sängen.

    Även vi som har ett ganska nytt hus, 11 år. Blir aldrig klara, finns så mycket som man vill göra om hela tiden. Har alltid en massa projekt på G





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(