Family on ice

120123
I lördags körde vi all vintersport för i år på en och samma dag – med start i ishallen. Vi har verkligen varit urkassa på att ta med barnen och åka skridskor. Theo har åkt en gång tidigare, för två år sen, och Kasper hade aldrig stått på skridskor. Jag och Pär är förvisso absolut inga skridskostjärnor heller, men vi tar oss åtminstone runt såpass att vi kan hjälpa barnen. Och båda storkillarna tyckte det var hur kul som helst (Noah sov i vagnen hela tiden och märkte aldrig ens att han var i ishallen ;-) )! Till en början kunde Kasper inte stå upp överhuvudtaget, och Theo behövde två koner för att ta sig fram. Två timmar och ungefär 100 vurpor var senare stod Theo själv på skrillorna nästan hela varvet runt, och Kasper kunde åka med bara en vuxenhand till hjälp. Vi hade lite varm choklad och frukt med oss och det var sååå mysigt! Billigt och roligt lördagsnöje för alla – vi ska försöka åka åtminstone en gång till innan säsongen är slut. Här kan man även hyra skridskor på ishallen, så man behöver nödvändigtvis inte utrusta hela familjen med sådana, om man inte tänker åka jätteofta.

Väl hemma föll snön. Och la sig på backen. Här i skåneland gäller det ju att inte vänta för länge, så vi fick på oss vinterkläderna och ut i pulkabacken för några varv. Och tur var väl det för när det var dags att gå in igen började det redan töa. Well well. Nu har vi fått känna på vinter i år också :smooch: .

5 kommentarer på “Family on ice”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Dagarna

    Vad kul att åka till ishallen.
    Jag har inte stått på ett par skridskor sedan skolan. Barnen har inte provat på det än.

    Kul att ni fick lite vinter och prova på lite vintersport i helgen.


  2. Kommentar från: Liza

    Vi har också varit på ishallen några gånger nu denna säsongen och Wilma börjar våga mer och mer!Så himla skoj!! :smooch:


  3. Kommentar från: Millan

    Det ser himla mysigt ut. Men jag ar inget skridsko-fan alltsa. Avskydde att aka med skolan eftersom jag verkligen var (och ar) som bambi pa hal is… Stapplade mest runt helt stelbent. Sa bara tanken pa att ta med barnen till ishallen ar valdigt avlagsen … Synd egentligen, for det ser faktiskt valdigt mysigt ut!


  4. Kommentar från: A F F L U E N Z A

    Åh vad mysigt! Vi är ohyggligt dåliga på att uppmuntra vintersporter, i alla fall här inne i stan. Vi brukar passa på att åka lite pulka hos mina föräldrar som bor på Österlen.


  5. Kommentar från: Birgit

    Var en mysig stund som åskådare också! :smile:
    Kram mormor





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(