Projekt 365

20120113-200918.jpg
Varenda januari drar bloggare igång projekt à la dokumentera året med en bild om dagen eller liknande. Jag imponeras av de som genomför det, själv brukar jag stå över. För även om jag vardagsfotograferar massor, så skulle jag aldrig orka genomföra ett projekt där jag ska lägga upp eller ta en bild varje dag. Jag hade misslyckats och jag avskyr att misslyckas så därför låter jag bli helt istället ;-).

Men samtidigt är jag ju barnsligt förtjust i att spara våra vardagar. Så när jag fick tips om iPhoneappen Photo 365 tänkte jag att man kan ju faktiskt testa. Jag fotar ju ändå åtminstone nån bild med iPhone varje dag, och snabbredigerar i nån fotoapp (oftast instagram, camerabag eller shakeit). Enkla, oftast fototekniskt riktigt dåliga foton, men med vardagscharm. Och det tar inte lång tid alls att lägga in dessa i 365 appen. Sen kan jag välja helt om jag vill spara fotona bara för mig själv eller om jag någon gång skulle vilja dela på tex Facebook eller Flickr.

Och det här känns faktiskt inte alls betungande. Bara roligt i all sin enkelhelt. Så. So far so good! Testa!

4 kommentarer på “Projekt 365”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Therese

    Vilken kul idé! Sen tittade jag bakåt lite och vilka härliga mitt-i-livet kort du tar! Speciellt gillar jag det när alla bröder ligger tillsammans på golvet :)


  2. Kommentar från: Elenore

    Lyckades faktiskt dokumentera nästan hela 2010 och lägga upp på bloggen. Men ett sådant projekt ger jag mig inte på igen tror jag. Då passar denna appen bättre, för som du säger man fotar ju med mobilen så gott som varje dag. Extra kul nu när jag har en lilleman här hemma, kul att dokumentera hans första år :)
    Hoppas du kryar på dig och du är absolut ingen dålig mamma för att du mår dåligt och inte är på topp alla dagar!!


  3. Kommentar från: A F F L U E N Z A

    Kul! :lol:

    Jag är som sagt inne på mitt tredje år men jag lägger dock inte upp alla bilder på bloggen. Flickr är mitt 365-forum men för mig är huvudsaken att jag TAR en specifik bild per dag.


  4. Kommentar från: Charlotta - www.ohlovely.se

    Jag hade den appen Alex första år. Tänkte att nu jäklar. Det gick bra i typ max 2 månader. Sen började jag missa dagar… ;)

    Lycka till! Kommer säkert gå bra!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(