One of those days…

20120113-145003.jpg

Idag är jag ingen vidare mamma. Kanske till och med världssämst. Jag har tokont i mitt öra efter att ha opererat bort ett födelsemärke i onsdags, bebisen har lite ont i magen och vill bara ligga i famnen (han envisas med att bajsa var 10:e dag sådär, så nu efter en vecka börjar han bli lite kinkig), och Kasper är uttråkad. Känner mig föga pedagogisk och inspirerande. Solen skiner som omväxling men vi har inte kommit utanför dörren idag. Theo har varit i skolan och är och leker hos en kompis nu efteråt, så om en stund får vi väl ta oss samman och gå ut för att möta honom åtminstone.

För att sysselsätta Kasper med nånting laddade jag ner Toca Boca Store på iPaden och nu har han således lekt affär och lärt sig lägga fram varor, slå på kassapparaten, ta rätt summa betalt och packa i kasse den senaste timmen.

Nu har jag festat till det med kaffe och (ännu en) alvedon (vilka tyvärr hjälper föga), minsteskrutt sover och jag ska ta mig samman och åtminstone ta ett parti memory med Kasper. Festligare än så blir det nog inte just idag.

3 kommentarer på “One of those days…”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: johanna

  Du är absolut inte en världsämst mamma! Man kan inte vara pedagogisk jämt, man måste få vara låg ibland och ta till enkla lösningar för husfridens skull. Kan du inte få nåt starkare för örat? Efter snitt får man ju piller att knapra i sig(minns inte vad mina hette men det var nog citodon i dom) så det kan ju inte vara nån fara ur amningssynpunkt.


 2. Kommentar från: Ellen

  Men hallå! Klart du inte är världens sämsta mamma! Du kan ju inte hjälpa att du har ont!
  Krya på dig!
  Kram


 3. Kommentar från: Dagarna

  Man får känna så ibland, du är ingen dålig mamma för det.
  Tycker du gör mycket bra saker med barnen de andra dagarna.
  Krya på er

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(