Noah & rymdskeppet

120101
Noah har fått låna en fin babysitter, som i jämförelse med vår gamla, som är från mitten av -90talet, nästan liknar ett rymdskepp ;-) . Den blinkar, skakar och sjunger. Bebisen får tefatsstora ögon och blir helt paralyserad. Och så skrattar han. Gurglande små skratt med ljud och mungipor från öra till öra ungefär. Älskade unge. Efter en stund får vi stänga av den sjungande krabban (eller vad det nu är för nåt), han blir helt utmattad :lol: . Efter en stund i babysittern med full aktivitet sover han som en stock :love: .

Långsamt första-dagen-på-nya-året-tempo hela dagen idag. Vi lufsar runt och gör inte mycket alls. Har sorterat och slängt en massa bland barnens leksaker. Trots att vi har bra förvaring för allting tenderar det till att bli en herrans röra. Det blir inte roligt att leka när det inte går att få överblick över vad som finns. Efter rensningen hittade Theo plötsligt sina bakugans, som han förmodligen inte haft en aning om var han hade någonstans, och dessa har nu roat både stor och liten i över en timme (och ja, minste, han sover i sin vagn, toktrött efter en stund i rymdskeppet :smooch: ). Jag har även gjort iordning stora kassar med leksaker som Kasper vuxit ifrån och som vi sedan kan ta upp till Noahs rum. När han får ett sådant vill säga. Fram tills finns nu en låda avsedd i förvaringen i lekrummet för skallror, mjuka klossar och andra babygrejer som vi kommer ta fram efterhand (ska bara hitta sakerna i källaren först. Hm.). Hursomhelst, skönt att ha fått ordning bland sakerna såhär i början av ett nytt år. Och att ha fått gjort nånting innan det är dags att gå och lägga sig igen.

7 kommentarer på “Noah & rymdskeppet”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Anneli

    Rymdskeppet rules!
    ;-)


  2. Kommentar från: Therese

    God fortsättning!


  3. Kommentar från: MariaL

    Här blev det med lite rensning. O sen när granen är ute o skåpet är flyttat, o källaren är klar o skötbordet kan flyttas, ja då tror jag det blir riktigt bra! :-)


  4. Kommentar från: mormor

    Så härligt att upptäcka världen o skratta! Finns inget mer smittande än barnskratt!
    Kram mormor


  5. Kommentar från: Bromans Bravader

    Ja visst är det härligt att rensa och få ordning!
    Vilken underbar bild på er när ni är ute på promenad i dimman!
    Önskar dig en god fortsättning på det nya året!
    Kram Jannike


  6. Kommentar från: Dessi - Home and desire

    Fantastiskt! Han ser ut att ha det bra! :)

    Tack för tipset om objektivet. Har varit inne på det tidigare, och jag undrar om inte det blir ett sådant…


  7. Kommentar från: Eva

    Vad kul med en sådan glädje!
    Önskar dig ett Gott nytt År och jag kommer kika in igen!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(