Varma ben

20111209-171543.jpg
Köpte ett par supersköna rejäla vinterkängor på rea när vi var i Mayrhofen i Österrike i början av året. Bekväma att promenera i och alldeles ulliga och varma. Men just nu är jag definitvt inne i en tajts/kjol/tunika period (mycket för att alldeles för få av mina vanliga jeans passar den här postgravida kroppen) och det blir ganska kallt om vaderna när man ute och promenerar. Helst hade jag velat ha ett par höga, varma stövlar (mina svarta ”finstövlar” lämpar sig inte riktigt för att hundpromenera längs åkrarna i ur och skur) att ha på promenader, men det är ju svindyrt. Så därför är modet med benvärmare perfekt! Jag kan använda mina sköna kängor och ändå vara varm om benen. Och benvärmare finns att köpa lite överallt för under hundralappen. Me like!

Efter en långrunda med Biggles i tidernas ruskväder har jag tagit både bebisen och hunden med mig upp i min soffhörna, tänt ljus, dricker kaffe och kollar på ”Dirty Dancing II” som visas på fyran. Lagom nivå en fredageftermiddag ;-). Inväntar min andra hälft som sitter fast på ett försenat tåg halvvägs hem från jobbet och ska snart börja med middagen. Soft fredag coming up. Sämre kan man ha det.

5 kommentarer på “Varma ben”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: sofie mumsfillibaba

    Kör också mycket tights.Gjorde jag hela graviditeten och har fortsatt. Plockade också fram mina fina benvärmare i veckan som mamma stickat. Riktigt skönt!


  2. Kommentar från: Bromans Bravader

    Låter mysigt!
    Ha en fortsatt härlig helg!


  3. Kommentar från: Om 4barnslivet

    Åh ser verkligen varmt och gott ut:)
    Hoppas ni får den fin söndag!


  4. Kommentar från: mammamia

    Är oxå super förtjust i benvärmare,både mysigt o vamt! KRAM


  5. Kommentar från: Cissi

    Ser väldigt varm och skönt ut!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(