Smider planer

111204
Kaspers söta pyssel från Öppna förskolan. En liten treåringshand – visst är den fin?

2011 har varit ett urtufft år för vår familj. Ett riktigt skitår faktiskt, för att vara ärlig. Ända fram tills den 29 september. Då kom vår stora belöning. Finaste, älskade Noah ♥. Och nu smider vi planer för att göra 2012 bättre, piggare, gladare. Ledordet är mycket mycket tid – familjetid. Vi har fått möjlighet att ta föräldraledigt båda två samtidigt, på olika barn, och det kommer vi utnyttja på bästa sätt. Med början nu i jul, och med fortsättning under vintern, till sommaren och något under nästa höst. 18 hela veckor kommer vi vara lediga båda två under det kommande året och det ska bli så roligt. Jag ser verkligen fram emot att kunna vara tillsammans massor och att Pär ska kunna få chans att umgås mycket mer med barnen än han haft möjlighet till när de andra två varit små. Det är nästan (men bara nästan) så att det till och med är roligt att sitta och räkna föräldradagar och pussla på Försäkringskassans sida ;-) . Snart har vi nog planen klar och har fått allt att klaffa.

Söndagkväll och hemmapyssel. Jag har fått hejdlöst ont i halsen och hosta, men är ändock relativt pigg för Noah slog personligt sovrekord inatt med 6 timmar nonstop. Ja, några napp-i-petningar-och-gunga-vaggan-en-aning blir det ju alltid förstås, men i princip sex timmars ostörd sömn. Jag kände mig så där vid 5.30 tiden när jag satt uppe och ammade att jag övervägde att gå upp och göra lite nytta. Men då hade jag förmodligen blivit idiotförklarad fullständigt, så jag kröp ner under varma täcket igen när bebisen somnat om gott i sin vagga och sov vidare till kl 9. Inte fel alls faktiskt. Nu sover ju Noah faktiskt ganska bra överlag, han vaknar och äter givetvis, men sover annars för det mesta i sin vagga. Men visst börjar det kännas att inte ha fått mer än i bästa fall 3 timmars sammanhängande sömn de senaste 9 veckorna, så ja – nattens 6 timmar var välkomna :love: .

Nu ska jag, innan jag kryper upp i soffan med bebisen, säkerhetskopiera lite foton till skivor. Normalt bränner jag månadens foton efter varje månad, men just nu ligger jag en aning efter. Vilket närapå ger mig magsår – tänk om datorn skulle haverera! Hemska tanke. Med fotona på skiva och extern hårddisk känns det genast mycket bättre, så det får bli kvällens mission.

3 kommentarer på “Smider planer”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: mammadagar

    Vad mysigt det låter! Härligt med så mycket tid tillsammans.

    Jag har numer säkerhetskopiering online (automatisk) så det känns verkligen skönt. Inga foton som kan försvinna om datorn pajar eller om huset brinner ner. Tidigare hade jag kopior på extern hårddisk men vad spelar det för roll när den står i samma hus ;-)


  2. Kommentar från: annah

    Vad härligt att kunna få massa tid tillsammans! Tycker själv det var härligt här i veckan att få vara tillsammans hela familjen.

    kram kram


  3. Kommentar från: Dessi - Home and desire

    Åh jösses, vilken lyx! Kul att se dina julkort nedan. Vi har lite samma dilemma här hemma. Försökte dock inte ens få med Aron på samma bild som Vilmer. Omöjligt är bara förnamnet…





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(