Utanpå

090126
Jag har varit på jakt efter ett par av Polarns överdragsbyxor till Theo ett bra tag nu. Helst till nedsatt pris. Annars tycker jag att 600 kronor är lite väl blodigt för ett par skalbyxor. Och när jag nu fick ett mail från Polarnklubben om att även ytterplagg skulle börja reas fick jag upp förhoppningarna. Eftersom vi haft sjukstuga hela veckan dröjde det ju dessvärre ett tag innan jag kunde ta mig till en butik och väl där var Theos storlek givetvis slut :mad: . MEN till min stora förtjusning, såg jag när jag gick in på Lindex, att Fix nu har kommit med en modell som är nästan identisk med Polarns, både i utförande och material. Fix håller dessutom väldigt bra kvalité tycker jag. Priset, 299 kronor, känns också mycket mer rimligt. Jag är nöjd! Theo kommer förmodligen också bli nöjd när det blir ett par grader varmare och det är dax att börja använda de nya överdragsbyxorna, och han därmed slipper sina gamla i strl 92 som varit för små pinsamt länge… :wink: .

Tack för alla synpunkter på mitt inlägg angående låst vs. öppen blogg. Jag har fått massor av bra tankar som jag har tagit till mig, ”kvalité framför kvantitet” på antalet besökare känns som ett bra ledord. De allra flesta verkar ha förståelse för varför jag vill låsa mina inlägg eller åtminstone delar av dem och kan tänka sig att göra sig besväret med registrering sig för att kunna fortsätta följa bloggen.
Jag har således bestämt mig för att ordna en form av registrering där varje användare har ett eget användarnamn och lösenord, och detta nya system kommer förhoppningsvis igång ganska snart. Jag kommer att låsa de flesta inläggen som känns privata eller som innehåller foton på barn & hem. Efter en snabb tillbakablick i arkivet tror jag ett det kommer innebära att ungefär 75% av inläggen kommer bli låsta. Mer info kommer!

Familjesidan, som innehåller foton på barnen, dokumentation om barnens utveckling samt foton från hus & hem, kommer finnas kvar på samma vis som idag. Det vill säga, den finns mestadels till för vår egen dokumentation och endast en ytterst liten skara har tillgång till denna.

9 kommentarer på “Utanpå”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Linda

    Fina överdragsbyxor… kanonbra!
    Kraaam


  2. Kommentar från: Sara

    Mmm, K har ett par svarta såna från POP. Sjukt dyra, men i strl 110 som vi hoppas håller även denna vår och kanske höst. Hon måste nämligen ha hängslen i sina annars tappar hon dem och det är inte så många som har det när de kommer upp i storlekarna… Tur nog fick vi dem i present när hon fyllde 3 år förra året :-P
    Jag gillar också Lindex och Fix. Tycker det är bra kvalitet! K har ju en vinteroverall därifrån och den är jätte bra. Blir ju inte så ofta den används… men ibland så…


  3. Kommentar från: Sara

    Skönt att du förresten kommit på hur du vill ha det med bloggen. Tror du kommer bli nöjd ändå att ha det lite mer skyddat, det mest privata… med foton på familj och hem.


  4. Kommentar från: Anna

    Praktiska brallor. 92 måste vatt smått ett tag ja..;-) Viggo har 98 nu, hehe. Hur e läget med er. Funkar fikan på onsdag? Kram


  5. Kommentar från: Annelie

    Hej!
    Har också köpt de överrdragsbyxorna till sonen, tycker att de är jättebra. PoP i all ära, men håller med att priserna ibland känns lite väl magstarka.
    Låter som du kommit fram till ett bra beslut ang din framtida låsning av bloggen, följer gärna dig vidare om du tycker det känns ok.
    Kram Annelie


  6. Kommentar från: Frida, Vincents mamma

    Åh vi är också på jakt efter ett par tunna överdragsbyxor. Så tack för tipset!

    Frida


  7. Kommentar från: Jenny

    Visst är det härligt med kap!? Jag köpte vårmössa, sommarkeps, strumpor och kalsonger på Polarns rea på rea i dag. Det känns gött. :wink:

    Håller med om det där med låst. Visst är det problematiskt att håll aordning på lösenord. Jag tror jag frågat om hundratals gånger. Det värsta är ju när folk byter varje månad, det är helt omöjligt att hänga med på. Jag tycker det allra enklaste att komma ihåg är ett enkelt ord bara. Ett ord som passar, är lite udda och som man inte byter lika ofta som trosorna. Då kan man surfa in från vilken dator/konto man vill.
    Jag vill gärna fortsätta följa dagarna ändå. Dårå!
    Kram


  8. Kommentar från: Cybertjejen

    Bra att det finns bra alternativ till Po.P
    Tråkigt att de höjer priserna varje år också


  9. Kommentar från: Cissi

    Eftersom Noah har 80/86 nu förstår jag att 92 måste vara bra smått:)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(