Everyday life

20111028-085141.jpg

20111028-085213.jpg

20111028-085236.jpg

20111028-085249.jpg
Fredag. Igen. Dagarna rullar på. Har fått uppskattad hjälp av både mormorn och farfarn den här veckan – mindre stress och infektionen i snittet har fått chans att läka. Det har varit fint höstväder mestadels och vi har kunnat promenera och vara i trädgården och på lekplatsen. Noah mår finfint, bortsett från lite magknip. Det verkar vara grädde som serveras i mjölkbaren för han ökar ordentligt i vikt – i förrgår visade vågen på en 3590 -grams guldklimp.

Igår hade vi mysigt fikasällskap på eftermiddagen – vi lyxade med äpplepaj och kullamust :-). Gott! Även idag får vi sällskap till mellis. Sedan börjar höstlovet och alla barnen ska vara hemma hela veckan. Vi har lite diverse planer, bl.a. ska vi åka till mitt jobb och hälsa på.

Idag inleder vi dagen lite lugnt – Theo har åkt till skolan med snälla grannen och jag, Kasper och Noah har krupit upp under filt i soffan. Mysljus, Bolibompa och morgonkaffe. Snart dags för en liten promenad. Trevlig fredag!

2 kommentarer på “Everyday life”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: MIllan

    Det later som en mysig dag tycker jag. Vardagen ar inte sa dum ibland. SKont att du fatt lite hjalp och kunnat ta det lite lugnt ocksa.
    Ha en fin helg! kram


  2. Kommentar från: mammamia

    Visst är det mysigt att det är fredag :smile: och ska bli skönt nästa vecka med höstlov oxå. Vi tänkte bege oss till våran ”nya” ishall som vi haft ett par år nu…men som jag ännu aldrig besökt :smile: . KRAM





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(