En dimmig morgon. Med extra krydda.

111027
Älskade minsteprins är fyra veckor gammal idag ♥. Tiden går fort fort.

Dimman ligger tät över åkrarna kring vår by idag. Som lite extra krydda och utmaning för dagen har det blivit en vattenläcka någonstans i backen som leder upp mot vårt hus – och det kommer inte en droppe ur kranen. Det gör oneklingen dagen lite mer spännande. Det får bli en tur med ett gäng pet-flaskor ner till vattenposten som ska finnas utställd längre ner på gatan…

2 kommentarer på “En dimmig morgon. Med extra krydda.”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Helena_C

    Oj redan 4 veckor? Tiden går verkligen snabbt! Min ”lilla” har redan hunnit bli 4 månader. Vart tog den tiden vägen liksom? Hoppas dom hittar läckan snarast för er och fixar den och ha en trevlig dag!


  2. Kommentar från: CissiE

    Men jösses – redan 4 veckor! Inte klokt vad tiden går! Hoppas att ni får vattnet tillbaka snarast möjligt!!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(