Klart

090114
Sådärja. Nu har jag fotat och fixat med familjesidan. Kaspers rum är klart och bilder finns inlagda här för dem som har lösenord. Mer om lösenord finns att läsa här.

Lilleman verkar för övrigt trivas bra i sitt nya rum. Peppar peppar, det är ju knappt så man vågar skriva det för då kommer han väl vara vaken hela den kommande natten, men sedan han flyttade in i sitt eget rum, febern försvann och tänderna tittade fram, har han sovit riktigt bra ett tag. Vis av erfarenhet vet jag ju att små barns sömn alltid är ett steg fram och två tillbaka, men just för tillfället sover han från klockan 19 på kvällen, fram till ca 5.30 på morgonen, då han får komma över till vår säng en stund, innan jag ammar ungefär en timme senare. Visst får vi springa upp ett par gånger varje natt och sätta i nappen, men det är ju ingen fara. Wunderbar, helt enkelt!

5 kommentarer på “Klart”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Mia

    Jätte fint rum och vad snygga färger. Åh vad skönt det låter, sova så länge :p Fabian ska också få flytta in till sitt rum när vi kommer hem från Thailand.


  2. Kommentar från: Snäckan

    Skönt att sömnen rättat till sig!


  3. Kommentar från: Anna

    Hela denna veckan sov Ellen oxå 19-5 el 6 på morgonen. Tills i inatt. Hon har fått värsta vattenkopporna. Helt totalprickig och helt jättesvårt att sova. Gäsp. Och stackars liten. Vad fint rummet blev!


  4. Kommentar från: HUSnrNIO

    Oj vad underbart det där låter! Längtar tills nätterna består av lite längre sovpass.


  5. Kommentar från: Ljusglimt

    Så fint ni har gjort i lillkillens rum. Blir riktigt inspirerad, även om vi inte kommer att få det lika fint till vår lill… Det kommer iofs dröja ett tag till innan vi får till det…





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(