Årets första

081115
Egentligen tycker jag inte att man ska dricka glögg förren till advent. Men med det ruggiga vädret som råder i vår del av landet, så tycker jag en tjuvstart är väl befogat. Så igår, efter vi varit på simningen, nattat båda barnen, och ätit middag, sjönk vi ner i soffan med varsin mugg av Lucia Choklad. Jag ville testa någon lite annorlunda glöggsort och chansade hej vilt. Vilket visade sig vara ett lyckokast. Den var fantastiskt god! Förutom vanliga glöggkryddor är den smaksatt med kakaobönor. Fint fint fint. Rekommenderas!

Det lilla som blev över har jag värmt nu ikväll, och den smakar lika gott idag när jag sitter ensam med en lurvig fyrbent vän sovandes på mina fötter. Pär är på grabbfest och barnen sover på övervåningen. Sophie Zelmanis senaste i högtalarna och jag njuter av den tillfälliga friden… :pleased: .

Fortsatt trevlig helg!

5 kommentarer på “Årets första”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Maria

    Mmm… den låter god. Den får nog inhandlas.
    Ha en fortsatt trevlig helg! Kram!


  2. Kommentar från: Sara

    Tack för tipset! Här ska väl också inhandlas lite såna där drycker snart… Hur många % är den tro? Jag är ju lite nojjig med det där när jag ammar även om jag vet att man kan dricka lite….


  3. Kommentar från: Madde

    Den ska jag köpa
    Har fått tips av flera nu att den är jättegod. Har inte hört någon som inte gillade den


  4. Kommentar från: Linda J

    Jajemen, Lucia är riktigt fin! Vi ska ha glöggpremiär på tis då några vänner i stan kommer på fika. Ska bli smaskens!
    Kram på dig!


  5. Kommentar från: Stina D

    Flaskan hittade jag i förra veckan (har bara inte ”hunnit” öppna den ännu :wink: :wink: ), däremot har jag inte hittat några ok glöggmuggar. Känner igen era, kan bara inte komma på fabrikatet ?
    *kram*





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(