Porslin

Fabrikens tisdagstema handlar om porslin och bestick. Vi använder Höganäs Keramik. Jag gillar enkelt porslin och det vita porslinet är favoriten, men vi har även grönt. De vita skålarna på bilden är mina favoriter. Höganäs porslin är, med mina mått mätt, ganska dyrt, men vi har turen att bo ganska nära en outlet där vi kan köpa på oss nytt om något går sönder. Vårt elbolag (!) brukar dessutom ha den goda smaken att skicka ut ett häfte med rabattkuponger varje sommar, där det man bland annat får finfin rabatt på ett helt köp på just den där outleten, så då passar vi på att fynda :smooch: . Våra bestick kommer ifrån Hackman och är vanliga, funktionella vardagsbestick.
110216
Mitt fabriksbidrag blev en dag försenat. Sjukstuga big time här hemma. Jag som ytterst sällan är dålig har fått en rejäl släng av nånting med halsont och feber, och känner mig helt däckad. Som extra bonus har minsteman passat på att bli kräksjuk. Festligt.värre. Eller.kanske.inte.

2 kommentarer på “Porslin”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: CissiE

    Åh fy vad jobbigt, stackare! Kan Per vara hemma, heller får du ta hand om stackars lille Kasper själv? Jag är också dålig (ingen feber dock) men Magnus måste jobba imorgon… Tänk om man kunde få vila igen sig en hel dag!


  2. Kommentar från: Junitjej

    Jag älskar också Höganäs. Det är så stilrent och fint keramik!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(