Planer

Idag tankarna snurrat mycket kring nybygget av en toalett på vår nedervåning. Vi har tittat på både inredning, kakel och klinker och nu tycker jag att vi (läs: jag) har en ganska klar bild över hur det ska se ut. Kan det bli så att vi äntligen får tummarna loss?? :lol: Vi har ytterst begränsad yta där toaletten ska byggas (i ett gammaldags skafferi) så det är små smidiga badrumsmöbler som gäller. Favoriten för tvättställsskåp och spegel just nu är Hafas Solo.
110213
Söndagsbild till Fabriken. Bilderna kommer ifrån Hafas hemsida.

I övrigt har vi haft en allt igenom trevlig helg. Igår på dagen; En runda på stan och på strandpromenaden med latte från Espresso House och sällskap av svåger, svägerska och lillkusin, middag och mello med vännerna en bit iväg igår kväll, toalettfunderingar och fikagäster idag. Finfint.

6 kommentarer på “Planer”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: CissiE

    Vad kul och spännande med nytt badrum! Möblerna ovan ser väldigt tjusiga ut!!


  2. Kommentar från: jack

    Vi har likadant handfat med skåp på vår lilltoa. Jag är relativt nöjd med det, det enda kruxet är att fatet är kantigt även i skålningen och det gör att vattnet rinner bort lite märkligt, tvållödder blir kvar och det blir fort smutsigt. Formmässigt och storleksmässigt är jag nöjd.


  3. Kommentar från: Linda

    Ser snyggt ut… :smile:


  4. Kommentar från: Mimmi

    Bra val :) EXAKT samma badrumsmöbel har vi tittat på till vår lilla toa med….


  5. Kommentar från: Nina

    Riktigt snygg! Tror mor har en likadan och den är smidig som bara den.


  6. Kommentar från: Annika

    Vi har nog världens minsta ”lillatoa”… vår toalett är under trappan upp till övervåningen. Vi tror att där varit nedgång till källlaren för längesedan. Men vi vet inte.

    Ska bli spännande att se hur en lillatoa blir!

    Kram.





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(