En onsdagkväll

110209
Har tyckt mig känna våren i luften idag. Har kunnat gå på utflykt med barnen på jobb utan termobyxor – vilket inte hänt sedan oktober. Stora halsduken fick också stanna i hallen, det räckte gott och väl med min fina blå&vitrandiga scarves under vinterjackan. Ljuset tycks också återvända – det har varit ljust både när jag kört till och från jobbet den här veckan. Underbart.

Jag har kommit igång med terminens träning igen – lite senare än planerat, men nu är det skönt att vara igång. I söndags passade jag på att simma 1000 meter medans Theo var på simskolan, och ikväll har jag varit på Friskis&Svettis. Terminens nya pass visade sig vara både roligt och riktigt jobbigt. Det är en verklig förmån att ha tillgång till träning här i lilla byn, det finns liksom inga ursäkter när det inte tar mer än 3 minuter att cykla ner till idrottshallen. Resten av kvällen har spenderats i soffan med Jenny Lexheds gripande bok. Jag är inne i en riktig bokslukarperiod just nu och har plöjt bok efter bok sedan i julas. Nu har jag ingen bok som väntar på mig, och efter att ha läst ett antal obehagliga svenska kriminalromaner (som jag förvisso är väldigt förtjust i) och gripande biografier känner jag att jag skulle vilja läsa en riktig feel-good-bok. Tips?

7 kommentarer på “En onsdagkväll”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Vit poesi

    Det är verkligen en av mina favvoböcker. Två av mina söner har Autism, så vi vet hur mycket man får kämpa i alla lägen.
    Ha en fortsatt fin kväll!
    Kramar Malin


  2. Kommentar från: sezzan

    Jag kan tipsa dig om Dorothy Koomson ”MIn bästa väns dotter” En feelgood bok samtidigt som den griper tag i en ordentligt! Jag kunde inte släppa den ifrån mig!


  3. Kommentar från: annah

    Den är verkligen bra! Kolla på min boksida… där kanske du kan få lite tips.
    http://elsklingen.se/index.php/bokcirkel/


  4. Kommentar från: Uh-huh-me.com ~Nettan

    Tipsar om 100 åringen som klev ut genom fönstret och försvann. Alldeles fantastisk och glad blir man av den!

    Trevlig helg!


  5. Kommentar från: Linda

    Längtar tills den riktiga våren kommer… !


  6. Kommentar från: Nina

    Alla böcker av Sheila O’Flanagan är sköna, romantiska feel-goodböcker. Har flera – fast på engelska – som du gärna får låna. Alexandra Potter är en annan i samma genre. Har en massa engelska av henne också :smile: Och icke att förglömma; Potensgivarna, Rapsbaggarna och Rosa elefanter av Karin Brunk Holmqvist! U-n-d-e-r-b-a-r-a böcker! :love:


  7. Kommentar från: Diana W

    Marianne Cedervall! Har du läst hennes böcker? Svinhugg och Svartvinter? Jag har dem hemma och skickar gärna ner till dig om du vill! ska kolla vad som göms i förrådet mer på Feel good fronten :)

    Kram/Diana





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(