Pyssel & Paket

I år är första året Theo ska få en paketkalender. Jag har inte riktigt tyckt att det har varit nödvändigt innan – och det är det förvisso inte nu heller – men i år har han blivit så stor att han uppskattar det. Kasper kommer förmodligen få sin första tidigare eftersom vi räknar kallt med att han kommer vilja ha exakt samma saker som storebror redan nästa år :wink: .

Theos kalender består av ett enkelt, rött snöre i läder, med en klädnypa för vart datum. Enkelt och snyggt! Både själva kalendersnöret och de tjugofyra små paketen har jag beställt ifrån Muntra Myran, som har mängder av roliga småsaker att fylla kalendern med. I lördags kväll satt vi så med varsin mugg glögg och slog in de små paketen (otroligt vilken framförhållning – över en vecka kvar till första öppningsdag!) i de fina omslagspappret som jag hittade på Ikea. Det kommer bli riktigt fint när vi hänger upp den!
081124

9 kommentarer på “Pyssel & Paket”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Sabina

    Ååå, vad fin den blir den här kalendern med! Våra paket är också inslagna nu. Längtar efter att få hänga upp dem, men måste väl bärga mej tills slutet av veckan… :-)


  2. Kommentar från: Josefina

    Oh vad fint ni gjort… jag har planer på en sådan till Hugo oxå, men det är bara planer, måste ta tag i det nu, är inte lika duktig på framförhållning som ni!! Men jag tror att det är lätt fixat när jag väl tar tag i det bara… kram kram


  3. Kommentar från: Millan

    Vilken rolig ide och vad mysigt att dricka glogg och sla in sma paket till Theo!! Maste kika in hos muntra myran nu :-). kram


  4. Kommentar från: Diana

    Vilken fin kalender!
    Nej, visst är det inte nödvändigt egentligen. Men jag tycker det är bättre att dela upp klapparna under en månad istället för 24 paket på julafton. Det blir så hysteriskt då och de flesta paket glöms bort då man fastnar för något utav dem. Lite trist. Vi är ganska restriktiva med att ge saker när som helst. Vill inte att det ska bli något barnen förväntar sig, att de ska få allt de pekar på när som. Då blir det lite speciellt med julkalender, att koncentrera givandet till den perioden på året :) Samtidigt är det ju när barnen är små som paketkalender är roligt, när de blir äldre vill de ju bara ha svindyra paket på julafton istället ;)


  5. Kommentar från: Sara

    Åh, kom gääääärna med tips på vad som kan stoppas i paketen. Jag har inte börjat skaffa de små prylarna än och det är inte många dagar jag har på mig nu.

    I några blir det små bilar, på lördagarna blir det nån godisbit eller så. Några små djur. Men jag skulle vilja att det blev mer saker som inte kostar så mýcket eller är gratis. Kanske kan man slå in en liten bild på något som får symbolisera en aktivitet att göra ihop under dagen… Snälla, hjälp mig! ;-)

    Kramar


  6. Kommentar från: Sara

    Jätte fint!! Vi hade sån kalender till K förra året, men det blir ingen i år. Har liksom inte orkat… blev mest bara skräp i hennes paket ändå så i år spar vi pengarna och köper en bättre stor grej i julklapp istället. Hon verkar minst lika nöjd med sin chokladkalender med prinsessor på :dead:


  7. Kommentar från: Linda

    Åh, vad Theo kommer bli glad.


  8. Kommentar från: Cybertjejen

    Va kul med måånga små paket. Fast det är rätt svårt att komma på 24 småsaker
    Vi väntar nog med paketkalernder ;)


  9. Kommentar från: Pia

    Kul! ”Tack och lov” har sonen fastnat för legos kalender. Inte lika kul tycker vi, med det sparar tid :)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(