25 bitar

I perioder pusslar barnen ofta och gärna – men nu var det en förfärlig oreda bland alla pussel, så häromdagen satte vi oss och sorterade så att alla pussel blev kompletta med rätt bit i rätt låda. Theo satt sedan igång med mitt gamla Tjorvenpussel och jag visade Kasper var jag lagt hans pussel, i lådan i hans rum, de där lite mindre med 6-8 bitar. Men nej, unge herrn med den stora viljan skulle pussla storebrors Eliaspussel. Så han tog Eliaspusslet med sig och hällde ut alltsammans på golvet i sitt rum. Givetvis lät jag honom hållas och pysslade med något annat ett tag. Efter ungefär tio minuter kallade Kasper på mig, högt och ljudligt ”MAMMA KLAAAAAAR!!”. Och döm om min förvåning. Han har fått ihop det. 25 bitar. Hur sjutton har han lärt sig det där? Han är visst inte så liten längre, min minsteprins :love: . Åtminstone inte lika liten som hans mamma vill tro….
101029

8 kommentarer på “25 bitar”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Josefina

    Det var imponerande!!! Småsyskonen verkar ändå vara mycket tidigare har jag märkt även på Beata, de vill ju alltid klara av det som storbror kan… :)


  2. Kommentar från: mammadagar

    Jag märker också det här att småsyskonen är sjukt snabba att lära! De har ju en förebild :smooch:


  3. Kommentar från: Madde

    Duktig kille


  4. Kommentar från: Helena_C

    Känner igen det där, min tös är inte heller så liten längr. Hon har fått ärva ett pussel som hennes pappa haft en gång i tiden, ett pussel med rundade kanter. På bottenplattan är det ”inristat” i pappen hur pusselbitarna ska sitta, men det tittar hon inte på. Hon kollar faktiskt efter vilka bitar som passar ihop. Det är mycket färger och former på detta pusslet och hon lyckas lägga det minsta av det. Ja suck så stora barnen blir så snabbt. Trevlig helg!


  5. Kommentar från: Helena_C

    Det mesta av det,menade jag :smooch:


  6. Kommentar från: mormor

    Jätteduktig Kasper!
    Kram mormor


  7. Kommentar från: Anna

    WOW! DEt var minsann imponerande, det är tidigt att klara 25 bitar det vill jag lova. Tro mig, jag ser en hel del 2.5åringar på jobb! Så han har nog fallenhet för det, duktig kille!!


  8. Kommentar från: annah

    Vilken duktig kille! Imponerad!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(